Distribuie

Uleiul de argan și efectele sale uimitoare

Uleiul de argan a avut de-a lungul timpului și are numeroase întrebuințări.

Uleiul de argan îngrijește tenul matur și pielea lipsită de elasticitate. Atenuează urmele vergeturilor și ajută la refacerea părului uscat și a unghiilor casante. Uleiul de argan ar trebui să fie următoarea ta achiziție.

Uleiul de argan și efectele sale uimitoareÎntrucât are numeroase beneficii asupra pielii, părului și unghiilor. Important este să te asiguri că proveniența este de calitate. Astfel că și efectele sale vor fi vizibile. Uleiul de argan se obține prin presarea la rece a sâmburilor fructelor arborelui de argan.

În acest fel păstrându-se neschimbate principiile active ale sâmburilor. Aceștia conțin acizi grași esențiali polinesaturați, compuși fenolici antioxidanți și steroli.

Uleiul de argan poate fi folosit pentru îngrijirea tuturor tipurilor de ten. Dar se recomandă în mod special în cazul tenurilor uscate, mature. Având efecte vizibile anti-ageing. Poate fi aplicat pe ten ca atare sau combinat cu alte ingrediente naturale eficiente.

Uleiul de argan și efectele sale uimitoare

Spre exemplu, cu unt de shea, pentru o hidratare intensă a tenului sau cu ulei de ricin. Obișnuiește-te să aplici cu regularitate ulei de argan pe piele. Pentru a evita apariția celulitei și a vergeturilor sau măcar pentru a le atenua.

Aplică uleiul de argan pe o dischetă demachiantă, cu ajutorul căreia vei masa fiecare unghie. Uleiul acționează nu doar asupra unghiei, ci și asupra cuticulei. Care va deveni mai moale, mai elastică.

Pune în palme câteva picături de ulei de argan. Apoi aplică pe păr, prin masaj, de la rădăcină spre vârfuri. Strânge părul într-un coc, acoperă-l cu o pungă de plastic. După o oră clătește părul foarte bine, apoi spală-l cu șampon. Uleiul îmbunătățește elasticitatea părului. Previne căderea acestuia și reduce riscul apariției mătreții.

Nu sunt comentarii inca

Lasa raspuns