Distribuie

Relaţia ta va rezista în timp

Semne că relaţia ta va rezista în timp. Nu ştim niciodată ce ne rezervă viitorul. Dar anumite semne îţi pot arăta că ţi-ai găsit alesul şi că relaţia va rezista în timp.

Relaţia ta va rezista în timp

1. Certurile sunt un semn bun

Certurile sunt un prim semnal că relaţia voastră va rezista în timp. Lipsa certurilor poate să semnalizeze că relaţia este una plictisitoare. În care nimeni nu-şi să interesul să facă ceva pentru celălalt.

„Este necesar să existe şi certuri într-o relaţie. Însă totul trebuie să fie cu măsură. Ca să discutaţi cu calm trebuie să treacă 3-4 ore”, explică psihologul Max Blumberg.

2. Împăcarea verbală înainte de a face dragoste!

O partidă de amor pentru împăcare este cel mai important lucru. În special pentru femei. Aceasta nu trebuie să fie făcută înainte de a exista împăcarea pe cale verbală. Doar în acest fel se pot rezolva disputele dintre voi şi împăcarea să fie una constructivă.

Relaţia ta va rezista în timp

3.Vă simţiţi bine unul cu celălalt, chiar dacă nu faceţi nimic special

Mulţi psihologi au constatat că relaţiile pragmatice sunt cele care durează în timp. Trebuie să vă petreceţi timpul împreună. Nefăcând nimic special sau fără să dezbateţi anumite subiecte. Și vă simţiti perfect înseamnă că sunteţi pe drumul cel bun.

4. Cuplurile fericite discută despre relaţia lor

Dacă nu puteţi vorbi despre relaţia voastră atunci nu este un semn bun. După o jumătate de an de relaţie este esenţial să poţi discuta cu partenerul tău despre anumite probleme. Probleme pe care le întâmpinaţi. Și să vedeţi care sunt cele mai bune soluţii pentru a le depăşi împreună. Dacă fiecare este dornic ca celălalt să se simtă bine în relaţie, atunci sunteţi pe calea cea bună.

Relaţia ta va rezista în timp

5. Familia şi prietenii sunt încântaţi de partenerul tău

Bineînţeles că prima dată trebuie să te încrezi în instinctele tale. Însă nu trebuie să omiţi nici părerile familiei şi ale prietenilor apropiaţi. De multe ori se poate întâmpla ca ei să vadă anumite lucruri. Lucruri pe care tu nu le vezi atunci când eşti îndrăgostită.

Nu sunt comentarii inca

Lasa raspuns