Distribuie

Pilula contraceptivă și secretele ei

Pilula contraceptivă este una dintre cele mai folosite metode contraceptive din lume. Ginecologii, revistele și site-urile o recomandă.

Pilula contraceptivă te ferește de o sarcină neplanificată. Reduce efectele neplăcute ale menstruației. Poate mări sânii. Și are efecte adverse ce țin de coagularea sângelui șamd. Foarte multe lucruri, însă rămân neștiute de femei.

Pilula contraceptivă și secretele eiPilula contraceptivă poate fi cu adevărat utilă. Dar nu ar trebui să uităm de efectele adverse ale acesteia. Un efect advers grav al anticoncepționalelor este depresia. O persoană care are deja un fond depresiv există șanse ca starea de depresie să se accentueze.

Foarte multe persoane nu întrerup administrarea pilulei contraceptive din diverse motive. Merg la mare, au un eveniment deosebit în familie și nu vor să-și bată capul cu menstruația. Foarte multe femei ajung să se îngrașe după administrarea pilulei.

Pilula contraceptivă și secretele eiDacă observi acest lucru trebuie să mergi din nou la control și să ceri schimbarea lor. Secreția vaginală își schimbă ph-ul din cauza pilulei contraceptive și asta poate duce la apariția infecțiilor de tip candidoză.

Administrarea anticoncepționalelor poate duce la scăderea dorinței sexuale. A excitației și a lubrifierii din timpul actului sexual. Unele femei observă o îmbunătățire a aspectului tenului după ce încep administrarea anticoncepționalelor.

Pilula contraceptivă și secretele eiDin păcate, efectul este unul temporar. Acneea se întoarce o dată cu încetarea administrării. Tensiunea arterială crește cu câteva unități după începerea administrării acestor pilule datorită stresului oxidativ cauzat de estrogen.

Nu sunt comentarii inca

Lasa raspuns