Distribuie

Penélope Cruz pozează pentru calendarul Pirelli 2017

Penélope Cruz va fi din nou muza calendarului Pirelli pentru 2017.

Actrița spaniolă va poza alături de alte actrițe de faimă internațională precum Nicole Kidman, Uma Thurman sau Kate Winslet. A informat luni celebra companie de pneuri pe site-ul său într-un comunicat citat de EFE. Penélope Cruz redevine astfel model pentru acest calendar după zece ani.

Penélope Cruz pozează pentru calendarul Pirelli 2017Cel ales pentru a evidenția frumusețea acestor personalități internaționale este fotograful german Peter Lindbergh. Va lucra cu Pirelli după colaborările sale anterioare din 1996 și 2002.

Penélope Cruz pozează pentru calendarul Pirelli 2017Printre protagonistele calendarului se numără și actrițele Julianne Moore, Rooney Mara, Charlotte Rampling, Helen Mirren. Precum și Alicia Vikander, Zhang Ziyi, Robin Wright.

Penélope Cruz pozează pentru calendarul Pirelli 2017

Dar și Jessica Chastain, Lupita Nyong’o și Lea Seydoux. Pozează pentru celebrul almanah de anul viitor și profesoara de științe politice Anastasia Ignatoya, docent la Moscow State University.

Penélope Cruz pozează pentru calendarul Pirelli 2017Toate aceste frumuseți au fost imortalizate de Lindbergh în perioada mai — iulie în ședințe foto care au avut loc la New York, Los Angeles, Berlin, sau Londra.

Nu sunt comentarii inca

Lasa raspuns