Distribuie

Madonna a ajuns la vârsta de 58 de ani

Madonna a sărbătorit împlinirea vârstei de 58 de ani, dansând pe mese în Cuba.

A fost înconjurată de familie, prieteni şi câţiva fani, relatează The Telegraph. Regina muzicii pop a ajuns în Cuba luni după-amiaza. Nu şi-a pierdut timpul explorând priveliştile încărcate de istorie din Havana Veche. A experimentat viaţa de noapte cubaneză.

Madonna a ajuns la vârsta de 58 de ani

Sute de fani s-au adunat în faţa hotelului Saratoga, localizat în centrul oraşului. În schimb, fanii au trebuit să se mulţumească cu o privire în fugă la copiii ei. Doi adoptaţi din Malawi, David şi Mercy, şi Lourdes, al cărei tată este cubanez. Madonna se înscrie pe lista de celebrităţi care au vizitat insula de când relaţiile diplomatice au fost restabilite între Statele Unite şi Cuba, anul trecut.

Madonna a ajuns la vârsta de 58 de ani

Trupa englezească de muzică rock Rolling Stones a susţinut un concert în faţa a milioane de fani cubanezi în acest an. Mulţi localnici vor ca Madonna să facă acelaşi lucru. Artista este cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America. Arepeste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului „Sticky and Sweet”.

Nu sunt comentarii inca

Lasa raspuns