Distribuie

Lidia Buble își dorește să fie mămică și nu-și ascunde dorința

A participat aseară la lansarea filmului pentru copii ”Storks”

Lidia Buble este una din cele mai apreciate artiste al momentului în muzica românească.

Ea are o relație cu Răzvan Simion de aproape un an și nu și-a ascuns dorința ca într-un viitor apropiat să devină mămică. Chiar vorbește degajat despre acest lucru, dar nu spune că și-ar dori ca tatăl să fie chiar Răzvan.
Lidia Buble își dorește să fie mămică și nu-și ascunde dorințaLidia spune că iubește copii și nu-și uită toți nepoțeii și îi vizitează cât de des poate. Artista a declarat că are aproape 30 de nepoți și că îi vizitează pe toți și de fiecare dată se duce cu brațele pline de cadouri.

Lidia Buble își dorește să fie mămică și nu-și ascunde dorința

Lidia Buble a avut ocazia, recent, să deschidă un nou capitol în cariera sa, odată cu debutul în dublajul de film animat “Berzele”, care va intra în cinematografe din 23 septembrie. Fanii o vor o vor putea auzi pe iubita lui Răzvan Simion în interpretarea personajului Sarah.

”A fost foarte frumos! Îmi place să redescopăr o altă latură de-a mea, cu atât mai mult cu cât nu am ştiut că pot să fac asta. Mi se pare de-a dreptul minunat personajul meu, acela de mămică foarte cool. Mi se potriveşte perfect. Cred că aşa voi fi şi eu. Îmi plac enorm copiii şi cred că voi avea mulţi. Cel puţin patru copii îmi doresc, iar dacă o să fie mai mulţi vor fi bineveniţi”, a spus artista.

Nu sunt comentarii inca

Lasa raspuns