Distribuie

Kim Cattrall la fel de sexy și la 60 de ani

Kim Cattrall, interpreta Samanthei Jones din ”Sex and the city”, a împlinit 60 de ani.

Actrița Kim Cattrall a împlinit duminică venerabila vârstă de 60 de ani. Aceasta a dat o petrecere de pomină pentru a sărbători acest eveniment. Surprinzând încă o dată pe toată lumea cu felul în care arată. Fiind într-o formă de zile mari.

Kim Cattrall la fel de sexy și la 60 de aniCelebră pentru rolul Samanthei Jones din serialul ”Sex and the city” , Kim continuă să fie o prezență care taie orice suflare masculină. Păstrându-și tinerețea și strălucirea din filmul ce a consacrat-o. Aceasta nu își arată deloc vârsta. Iar aparițiile ei sunt întotdeauna impresionate.

Kim Cattrall la fel de sexy și la 60 de aniActrița a împlinit duminică vârsta de 60 de ani și a vrut să anunțe pe toată lumea. Mai mult, ea a dat o petrecere de pomină. Uunde și-a invitat toți prietenii apropiați, și a petrecut până dimineața. Kim a publicat pe instagram imagini de la ziua ei, unde le-a arătat fanilor că s-a distrat de minune în compania unui brunet misterios cu care a dansat toată noaptea. ”Am ajuns la 60 de ani și-mi place la nebunie. Devine din ce în ce mai interesant”, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Nu sunt comentarii inca

Lasa raspuns