Distribuie

Audrey Tautou la 40 de ani

Audrey Tautou este o actriță simpatică în comedii, credibilă în drame şi dezinvoltă în reconstituirile de epocă.

Audrey, una dintre cele mai cunoscute şi iubite actriţe franceze, a împlinit 40 ani. Întruchiparea fragilităţii şi a eleganţei, Audrey dovedeşte că vârsta este doar un număr şi reuşeşte să arate ca o adolescentă în ciuda faptului că a trecut de prima tinereţe.

Audrey Tautou la 40 de aniCare este secretul ei? În primul rând, actriţa nu se teme de riduri. Este de părere că o femeie poate fi frumoasă la orice vârstă chiar dacă i-au apărut un rid, două sau trei. În locul cremelor anti-îmbătrânire, ea alege să consume fructe proaspete, legume şi vin roşu, toate bogate în antioxidanţi.

Un alt ritual de frumuseţe pe care Audrey Tautou îl respectă cu sfinţenie este masajul facial. De două ori pe săptămână, actriţa îşi face un masaj facial pentru a-şi menţine strălucirea şi elasticitatea tenului.

Audrey Tautou la 40 de aniNu în ultimul rând, Audrey Tautou îşi păstrează tonusul proaspăt şi sănătos prin mişcare. Nu este adepta sălilor de fitness, ci preferă în schimb plimbările lungi şi mersul pe bicicletă, nelipsite din rutina ei zilnică.

 

Nu sunt comentarii inca

Lasa raspuns