Distribuie

Apa micelară, o minune de produs

Apa micelară este considerată un produs absolut indispensabil din trusa de îngrijire a fiecărei doamne și domnișoare.

Apa micelară îndepărtează cu succes sebumul. Reziduurile și impuritățile de pe ten. Dar și machiajul și lasă pielea fină, curată și deloc iritată. Formula ușoară a apei micelară este perfectă pentru toate tipurile de ten. Mai ales pentru cele cu tendință acneică și sensibile. E un produs foarte simplu de utilizat, cu ajutorul unei dischete de vată demachiante.

Apa micelară, o minune de produs

Apa micelară este creată din apă purificată și molecule de diverse uleiuri. Cu toate acestea, nu are o textură uleioasă. Nu conține alcool și are o textură ușoară. Astfel că nu e nevoie să clătești fața după ce o folosești.

Unii medici dermatologi recomandă să cureți tenul cu apa micelară între prima și a doua tură de cremă cu protecție solară pe care o aplici pe față când ești la plajă sau la piscină. Scopul este de a aerisi porii și de a evita să îi „îneci“ cu surplusul de produs aplicat.

Apa micelară, o minune de produs

Vestea bună este că unele mărci de ape micelare au lansat produsul în recipiente mai mici, de maximum 100 ml. Astfel încât să fie ușor de transportat în geantă și când ești plecată în vacanță.

Nu sunt comentarii inca

Lasa raspuns